SECOND LIFE

Verkoop je merkkleding veilig online bij Izabeau. Zo verdien je een een centje aan je garderobe, en draag je bij aan een duurzame wereld.

Verkopen? Hoe werkt dit?

Heb je merkkleding die je niet meer draagt, of prachtige designtassen die je enkel nog maar tentoonstelt voor jezelf. Wel breng deze binnen bij Izabeau en ik verkoop deze voor jou.

Let op! Izabeau neemt geen stuks aan die beschadigd zijn

Per klant mogen er 15 stuks binnen gebracht worden. Hiervan maak ik leuke filmpjes voor op social media te posten en worden er super mooie foto’s gemaakt om op de webshop te zetten. Het enige wat jij moet doen is zorgen dat alles bij mij geraakt.

De verkoopprijs van de stuks bepaal jij zelf. Moest er iets na 2 maand nog niet verkocht zijn, mag je altijd bellen om een prijsverlaging door te geven, maar dit bepaal jij helemaal zelf natuurlijk.

Momenteel neem ik kleding aan per seizoen. Dit wil dus zeggen dat er geen zomerkleding in de herfst wordt aangenomen en in de zomer geen winterkleding. Kledij mag een half jaar in de winkel hangen, bij de wissel van het seizoen bellen we klanten op om hun stuks terug te komen halen. Voor handtassen en accessoires geldt dit niet, en deze mogen dus op de webshop & winkel blijven staan tot deze verkocht zijn.

Hoeveel kost dit? Hoe gebeurd de uitbetaling?

Kostprijs voor jou als klant? 50 euro per half jaar en 20% op de verkoopprijs. Verkoop je bv. iets voor 150 euro dan is er 30 euro hiervan voor Izabeau.

Je rekeningnummer wordt genoteerd en bij elk verkocht item wordt dit binnen de 2 weken op je rekening gestort. Waarom de termijn van 2 weken? Er moet steeds rekening gehouden worden dat als men online iets aankoopt, dit nog steeds kan terug gestuurd worden.

 

Dus ladies, heb je interesse in je merken te verkopen? Let me know en we zorgen er samen voor dat jou garderobe gaat knallen op de webshop