Algemeen

BRANDS SEEKER

“EVERY DAY IS A NEW SEARCH”

IZABEAU bestaat 17 juni 2018 twee jaar. Met heel veel trots run ik mijn zaak en heb ik van mijn passie voor mode mijn job kunnen maken. Het is niet altijd even gemakkelijk om je eigen baas te zijn, om je eigen winkel te runnen. Anno 2018 groeit het aantal zaken die kleding verkopen enorm, echt enorm.

Om me te onderscheiden van deze andere zaken ben ik nog elke dag op zoek naar nieuwe merkjes, nieuwe en trendy musthaves die je nergens anders ziet. En dat is waar IZABEAU probeert voor te staan. Voor vernieuwing, voor net dat anders zijn.

Per week breng ik ongeveer alleen al aan het zoeken van nieuwe merkjes zo’n 27 uur achter mijn pc of smartphone door. De ene week brengt al wat meer op als de andere week maar deze week “OMG” hebben we weer leuke vangsten op het net binnen gehaald!

Een nieuwkomertje die jullie weldra kunnen komen spotten bij IZABEAU womenswear is Le Streghe, een prachtig Italiaans merkje dat zo eigen is aan zichzelf. And that’s what we looking!

 

Kijk zeker eens op hun  instagrampagina  _lestreghe_

 

XxxjesIsabelle

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − elf =