Algemeen

MY PASSION FOR FASHION

What’s hot this spring?

Elke dag neus ik wel op het internet rond naar de laatste modetrends. Ondertussen is dit zowat een verslaving geworden en kan ik uren naar de prachtige ontwerpen zien van mode ontwerpers groot & klein. Ook pinterest is heel “HOT” voor het zoeken naar de laatste nieuwe trends. Hier kan ik echt helemaal wegdromen en minuten lang naar één dezelfde foto liggen kijken. Vandaag sprong de onderstaande foto me in het vizier. Omdat de lente aan de voet van de winter staat en streepjes één van de belangrijkste modetrend van dit voorjaar is vond ik deze prachtige artiestieke foto ideaal om te posten.

 

Nog een fijne avond

Xxx

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − vijftien =