Geen categorie

FOR ALL THAT WANT, BE FREE

Lieve, lieve mensen,

Vandaag hemmek totaal genne tijd om over iet na te denken om hier neer te pennen. Drukke dagen breken aan, uitpak van de winkel doen, dan foto’s trekken van al mijn spullekes om dan nog eens op de webshop te zetten, dus ja ge kunt het al denken, heel heel veel werk.

Mor mag ik vragen jullie mogen altijd een comment geven aan mijne blog. Wat vinden jullie ervan? Over wat zouden jullie graag hebben dat ik eens blog, etc. Hiervoor moet je enkel naar de bron van mijn blog gaan https://www.izabeau.be/blog/ en dan op de titel klikken van de blog waar jij wilt op reageren en dan kan je onderaan commentaren aan toevoegen.

Dit is vrijblijvend, mor zou het wel tof vinden.

 

Vergeet vandaag niet,  11 november een belangrijke herdenking van het einde van de EERSTE WERELDOORLOG en al de gesneuvelde mensen en soldaten. Meer weten?  https://nl.wikipedia.org/wiki/Wapenstilstandsdag

 

Fijne avond nog

xoxo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *