Geen categorie

TIME FOR MYSELF, I AND MY NAILS

Af en toe mutte u als vrouw ook wel is iets gunnen. Vandaag is het veu mij weral tijd om mijn nageltjes te laten opfrissen. We gaan is zot doen, ik wil wa bling, bling zien want met dieje regenachtige lucht ist al donker genoeg. Na wa opzoek te doen op PINTEREST ben ik tot een bangelijk idee gekomen! Met men bangelijk idee ga ik naar mijn nagelstyliste Nathalie Weckhuysen, Super leuke madam waar ge u direkt goe voelt.

What you see, is what you get!

En ja hoor ze heeft mijn nagels weer keurig, super goe gezet! Bangelijk, ik schitter al van ver. Volgende week is mijn gezicht aan de beurt en gaan we ons lekker laten verwenne bij Babor te Vorselaar. Jaja en zo lopen we heel Vorselaar af.

 

Topadresjes, bij topmensen!

Nails gedaan bij NATUREL

Guldenpad 38

2290 Vorselaar

0478/25 31 80

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 4 =