Geen categorie

WORK NEVER STOPS

Ik lees nei ongeveer 23.06u oep mijn klok, zittek hiere nog altijd achter het schermpke van mijne pc te koekeloeren veu men schoenen op de webshop van IZABEAU te zetten. Wa? Nen hele dag werk veu ocharmkes 35 paar schoentjes op het net te zetten? Komt er bij da ge ne winkel te runnen hebt, nog eens meid zijt van uw eige huishouden waardoor ik nei mag zeggen ik zen muug. Kleir veu stokskes tussen men ogen te steken zodak nog efkes kan blijven gaan en zien wat dak hiere eigenlijk weral allemaal hem staan.

Mor al da hard werken loont, en wa ge geire doet das nie werken. Bij deze help ik graag mijn kinderen, run ik geire een huishouden, en ben ik blij dat ik weral super gelukkig als ik tevreden klantjes heb. Daar doen we het toch veu? Veu al die gelukkige gezichtjes op deze aarde.

Shop some shoes by IZABEAU te vinden op het net www.izabeau.be of in ons gezellig boetiekske te Vorselaar Cité

Have a nice night,
sleep tight and dont let the bedbugs bite

xoxo

schermafbeelding-2016-11-08-om-23-39-34

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − vijf =