Geen categorie

HELP! I NEED THE HIGH TECH OF THE JETSONS

Maandagmorgen, de herfstvakantie heeft zijne laatste zucht uitgeblazen, mijne wekker roept om 07.00u moederke oepstaan… Me nen ontplofte kop eerst de boekentaskes klaar maken, waarna we ons halfslapend terug naar boven begeven om mijn nageslacht in hun kleren te steken, die het dan nog kei plezant vinden om echt nie mee te werken.

OMG!!! Ik heb echt tijd tekort hiere! Aangezien ik nie de rustigste ben begint mijne morgend al redelijk gestressy.

Krijg ik toch ineens uit het niks ineens het beeld van oldschool cartoon ”the Jetsons” voor mijn ogen. Doeme toch, wa zou het gemakkelijk zijn da ge gewoon in een kamerke ga en bam ge komt eruit en zijt helemaal aangekleed en opgemaakt… Ne robot als meid die alles tevoren doet,… Amai zalig!

Mor eigenlijk buiten te dromen om eigenlijk ne luierik te zijn en niks meer te hoeven doen ben ik eigenlijk al redelijk blij met het knopke op mijne Senseo dieje veu mij ne goeie straffe koffie maakt en mjin futuristische sneakers die mij zeker nen hele dag op wolkjes doen lopen.

 

Have a nice monday!

03-foto-artikel-3

Sneakers te verkrijgen bij Izabeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − een =