Geen categorie

“LAZY” RAINING SUNDAY

Ge hebt zo van die dagen, van die dagen da ge gewoon voor niks goesting hebt. Zelfs met twee kleine kinderen in de buurt hemme kik ook wel eens goesting veu te niksen en dan zeker op zo’ne grijze, natte zondag. Mor laten we de luierik uithangen in stijl, effe relaxen.
Dus ge haalt alles boven zodat die klein pateekes u zeker 2 uurs met rust kunnen laten, tekenfilmpke of spellekes opzetten op dieje iphad, snoepkes en koekskes bovenhalen geen drinken vergeten en zelf effe in de zetel ploffen.

Door eens in mijn digitale videotheek te gaan zien, bennek dus bij nen bangelijke film uitgekomen. (PLAY MORE – Telenet)

THE CHOICE (2016) Romantische film met een super “HAPPY ENDING” nen echte aanrader!

Moest ge vandaag uwe zetel nog uitkomen veu ne goeie friet gaan te halen zoals ik, heb ik mezelf nen outfit aangedaan vanmorgen waar ik zowel gezellig kan met zetelen alsook nog fancy naart frituur kan rijden. Fancy zetelhangen, thats what a mean!!

foto-outfit-lazy-sunday

YESSSS, de kleding komt van IZABEAU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 5 =